Ποιοι είμαστε

Η εκπαίδευση των υποψήφιων οδηγών γίνεται με σύγχρονα οχήματα όλων των κατηγοριών (μοτοσυκλέτες, αυτοκίνητα, φορτηγά, λεωφορεία, νταλίκες), άριστα συντηρημένα, ώστε να υποστηρίζεται στον μέγιστο βαθμό η ασφάλεια των εκπαιδευόμενων.

Με τις σύγχρονες, άρτια εξοπλισμένες εγκαταστάσεις και οχήματα, τη συνεχή ενημέρωση και ανανέωση του εκπαιδευτικού υλικού και με υψηλή μεθοδικότητα και υπευθυνότητα, η σχολή μας εκπαιδεύει τους υποψηφίους ώστε να αποκτήσουν σωστή οδική συμπεριφορά για όλη τους τη ζωή.

Η Σχολή Οδηγών Παυλίδου εδρεύει στην οδό Καπετάν Νικοτσάρα 1Α, στην πόλη του Κιλκίς, και παρέχει υπηρεσίες εκπαίδευσης και συμβουλευτικής σε θέματα απόκτησης, ανανέωσης ή γενικότερα έγκυρης χρήσης διπλώματος οδήγησης.

Διπλώματα οδήγησης όλων των κατηγοριών, ερασιτεχνικά και επαγγελματικά, αναθεωρήσεις, αντικαταστάσεις, μετατροπές διπλωμάτων και διεκπεραιώσεις μεταβιβάσεων είναι κάποιες από τις υπηρεσίες που παρέχει η σχολή μας.

Η εκπαιδεύτρια Εύη Παυλίδου μετράει 14 χρόνια εμπειρίας στο χώρο της εκπαίδευσης και συμβουλευτικής σε ζητήματα που αφορούν την απόκτηση, ανανέωση και έγκυρη χρήση διπλώματος για κάθε όχημα.
Η προσοχή που δίνει στον κάθε εκπαιδευόμενο και στις ανάγκες του έχει ως αποτέλεσμα το υψηλό ποσοστό επιτυχίας που σημειώνει σήμερα η σχολή.